EPIC LIFE

Testsúlykontroll, fogyás

Szervezetünk egészséges működéséhez első sorban elengedhetetlen a tápanyagok megfelelő felszívódása, hasznosulása. Legyen szó diétáról, egészséges táplálkozásról, betegségek megelőzéséről, nagyon nagy szerepet játszik a bél-mikrobiom egyensúly.  Ehhez nyújt segítséget az Accelr8 Restore mikrobiom helyreállító termékünk. Ez az alapja mindennek.

Speciális BHBBA keton-vajsav termékünk hatásának számos előnyét tapasztalhatod meg alkalmazása során, legyen szó fogyásról, fókuszáltságról, energiaszintről, betegség megelőzésről. Keton-vajsav használatával teljesen új dimenzióba kerülhet, amit eddig a használt táplálékkiegészítőkkel tapasztaltál.

Termogenikus zsírégető termékünkben található GBB-EEC hatóanyak 300%-al jobban hatékonyabban hasznosul a szervezetünkben, mint az L-karnitin. Komplex összetevőinek köszönhetően igazán hatékony kiegészítő étvágycsökkentésben, energiaszint növelésben és látványos eredmények érhetőek el megfelelő alkalmazás mellett a fogyásban.

Mind a három kiegészítőnk külön-külön, de együtt is alkalmazva jelentős fejlődést eredményez céljaink elérésében, magas életminőség javulással!

Zsírégetés,  testsúly kontrollálás, étvágycsökkentés

Hosszan tartó természetes energia,  fókuszáltság

Tápanyagok megfelelő felszívódása, hasznosulása

ADJ TÖBB ÉLETET AZ ÉVEIDHEZ

Az emberek szerte a világon megtapasztalták az egészség és a vitalitás megújulásának hatásait a B-epic kutatásain alapuló termékeinek és programjainak köszönhetően. Elkötelezettségünk, hogy Te is gyorsan megtapasztalhasd a B-Epic életmegváltoztató előnyeit.

Lehet, hogy nem tudsz több évet hozzáadni az életedhez, de mi lenne, ha TÖBB ÉLETET adhatnál az éveidhez?

A B-Epic küldetésének alapja, hogy javítsa az emberek életminőségét fejlett egészségügyi étrendkiegészítőkkel. E fontos ügy érdekében elkötelezettek a leginnovatívabb, kiváló minőségű termékek piacra hozatalában, amelyek a legerősebb, bevált természetes összetevők legmodernebb kutatásán alapulnak.

Kiemelt termékek testsúly kontrollhoz, fogyáshoz

Problémák amikre megoldást nyújtunk

Alvászavar, fáradékonyság

Szívproblémák, rossz vérkeringés

Teljesítményfokozás

Testsúly kontroll, fogyás

Méregtelenítés

Izületregenerálás, fájdalmakra

Vitaminok gyermekeknek

Immunrendszer erősítése

Egészséges időskor

Üzemanyag megtakarítás

Bőr regenerálás