EPIC LIFE

Tapasztald meg a ketonszinted növekedésének előnyeit! A természetes eredetű, szénhidrátmentes B-KETO exogén keton kiegészítővel villámgyorsan felpörgetheted a mentális és fizikális teljesítményedet, ráadásul még a testsúlyod kontrollálásában is a segítségedre lesz. Klinikailag igazolt módon képes ketózist előidézni – étrendtől függetlenül. Ráadásul rendkívül finom, és csupán 10 kalóriát tartalmaz adagonként!

A testünk természetes módon állít elő ketonokat energiaforrás gyanánt. Ha pedig megnöveljük a ketonszintet (ketózis), ennek hatására a test az eltárolt zsírt fogja használni üzemanyagforrásként az elraktározott glükóz (szénhidrátok) helyett, ami zsírégetéshez vezethet. Ráadásul tartós és természetes eredetű energiaforrást biztosít (túlpörgetés nélkül), fokozza a mentális éberséget, és elnyomja az étvágyat (ezáltal csökkentve a szénhidrátok utáni sóvárgást).

A cukormentes B-KETO segítségével megtapasztalhatod a ketonszint növelésének előnyeit – anélkül, hogy csökkenteni kellene a szénhidrátbeviteledet. Ha pedig low-carb vagy ketogén étrendet követsz, a B-KETO tovább fokozhatja az eredményességüket. Természetéből fakadóan ugyanis segít a testnek a ketózis gyors elérésében és fenntartásában.

A B-KETO masszív dózisban (3.000 mg) tartalmaz a hatalmas áttörést jelentő KETOBHBATM komplexet – egy olyan szabadalmaztatott exogén keton formulát, mely tudományos és klinikai kutatások alapján is igazoltan fokozza a test természetes ketontermelését és hozzájárul a ketózis eléréséhez. Szinte azonnal kifejti hatását, tartós eredményeket biztosít, és sokkal hatásosabb, mint más – kizárólag BHB-t tartalmazó – exogén keton kiegészítők.

Töltsd fel a tested ketonokkal!

ELŐNYÖK:

  • Fokozza a ketózist és a ketogenezist
  • Elősegíti a zsírégetést és a testsúly kontrollálását
  • Elnyomja az étvágyat és a sóvárgást
  • Hosszan tartó természetes energiát biztosít (túlpörgetés nélkül)
  • Javítja az éberséget és a fókuszt
  • Fokozza a fizikai állóképességet (remekül használható edzés előtt)

RÉSZLETEK:

  • Gyorsan ható szénhidrátmentes keton kiegészítő ital • 3.000 mg KETOBHBATM –t tartalmaz (szabadalmaztatott exogén keton komplex)
  • Fantasztikus, természetes szőlős íz
  • Természetes, cukor- és gluténmentes, alacsony kalória- és nátriumtartalmú

B-Keto

Villámgyors ketózis kiegészítő

TERMÉKLEÍRÁS

INSTRUKCIÓK:

Add hozzá 1 tasak tartalmát 2-3 dl vízhez, majd keverd vagy rázd össze. 

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Bármikor fogyasztható a nap folyamán, valamint edzés előtti kiegészítőként is. Edzés előtt 15-30 perccel fogyaszd el a kívánt hatás eléréséhez. A legjobb, ha böjtölés közben fogyasztod. (Nem fogja megtörni a böjtödet.) Elalvás előtt legfeljebb 6 órával fogyaszd, elkerülve ezáltal az alvás akadályozását.

FIGYELMEZTETÉS:

Bármilyen kiegészítő alkalmazását megelőzően kérd ki az orvosod véleményét; különösen akkor, ha terhes vagy, gondozásra szorulsz, súlyos betegséged van, előírt gyógyszereket szedsz, vagy 18 évesnél fiatalabb vagy.

TÁROLÁS:

A frissesség megőrzése érdekében hideg, száraz helyen.

Vegán, gluténmentes.

B-Keto összetevők

A fenti kijelentések helytállóságát nem vizsgálta az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal. A terméknek nem célja bármiféle betegség diagnosztizálása, kezelése, illetve megelőzése. Az elért eredmények eltérőek lehetnek.

B-Keto

Villámgyors ketózis kiegészítő

KUTATÁSI EREDMÉNYEK

A KETOBHBATM fokozza a ketontermelést

KETOBHBATM komplex (kék vonal): Körülbelül 30 percet követően a KETOBHBA TM komplexben lévő BA aktiválja a ketontermelést a sejtek zsírkészletéből és 60 percre a ketonképző aktivitás minden koncentrációs esetben erőteljes. Körülbelül 90 perccel minden esetben a ketontermelés lassulni kezd. A KETOBHBA TM aktivitása támogatja a ketogén diéta által elvárt ketontermelést, és a szervezet által termelt ketonok révén hozzájárul a ketózis kialakulásához.

Csak a BHB-vel összehasonlítva (piros vonal): A legtöbb vizsgálatban a ketogenezis leáll, ami végső soron gátolja vagy ellensúlyozza a ketogén diétától elvárt hatást. Kiéhezett állapotban némi enyhe ketogén (ketontermelés belsőleg) aktiválódik, de a BHB jelenléte gyorsan leállítja. A BHB-ellátás hozzájárul a ketózis kialakulásához, de nem a test által termelt ketonok révén.

A KETOBHBATM aktiválja a hosszabb zsírégetést

KETOBHBATM komplex (kék vonal): A KETOBHBATM komplexben lévő BA 15 perc után rögtön aktiválja a zsírégetést. De ahogy a BHB szintje emelkedik és a BHB jelzéssel együtt megmarad, a BHB elkezdi leállítani a zsírégetést. Végül a BA jel a zsírégetést „bekapcsolt” állásban tartja, és 33 percnél felülírja a BHB jelét, így a zsírégetés hosszú távon érvényesül, akárcsak a ketogén diétánál.

Csak a BHB-vel összehasonlítva (piros vonal): 15 perc után a rendszer azonnal elkezdi felgyorsítani a zsírsav-oxidációt, de a BHB küzd ellene, hogy gyorsan nyerjen „kikapcsolt” jelével, és leállítsa a BA aktiváló jele nélkül. Ezek ellensúlyozzák a ketogén diéta vagy zsírvesztési kezdeményezés által várt eredményt.

B-Keto kutatási eredmények