EPIC LIFE

A bőröd megjelenése és érzete jobb lesz mint valaha! A REJUVEN8 egy innovatív bőrápoló termék, amely revitalizálja és védi a bőr finom őssejtjeit a korai öregedéstől és a napsugárzás okozta károktól. A hatékony, könnyű napi szérum annyira hatékony, hogy már 30-45 napon belül észrevehető eredményekre számíthatsz rendszeres használat után.

A szabadalmaztatott képlet mögött valódi kutatások, valós tanulmányok és valós eredmények állnak. A REJUVEN8 egy fejlett Goji őssejt-kivonat technológián alapul, amelyről számos tanulmány kimutatta, hogy jelentősen erősíti, helyreállítja és finomítja a bőrt, ami javítja a bőr megjelenését, állapotát és vitalitását.

Ápold és kényeztesd a bőröd a REJUVEN8-cal, a gyönyörű, fiatalosabbnak tűnő, egészséges bőrért. A mélyen behatoló készítmény erőteljes bőrfiatalító és öregedésgátló hatással rendelkezik. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy jelentősen javítja a kollagén- és elasztintermelést a bőrben. Az eredmények csodálatosak! Láthatóan feszesíti és felemeli a megereszkedett bőrt, valamint csökkenti a finom ráncokat és a mélyebb vonalakat. Ráadásul természetesen hidratálja és puhítja a száraz, sérült bőrt.

Fiatalítsd meg a bőröd!

ELŐNYÖK:

  • Növeli a kollagén és az elasztin mennyiségét a bőrben
  • Minimalizálja a finom ráncokat és a mélyebb vonalakat
  • Feszesíti és megemeli a bőrt, hogy láthatóan csökkentse a megereszkedést
  • Hidratálja és puhítja a száraz bőrt
  • Növeli a bőr őssejtjeinek vitalitását és élettartamát

RÉSZLETEK:

  • Haladó, napi bőrápoló/fiatalító szérum
  • A saját fejlesztésű Goji őssejtkivonat technológiája
  • Klinikai tanulmányokkal alátámasztott, bevált formula

REJUVEN8

Speciális bőrápoló szérum

TERMÉKLEÍRÁS

ÚTMUTATÓ:

Naponta kétszer vidd fel a szérumot a problémás területekre az összes többi krém előtt.

A test minden részén használható.

A rendszeres használat után 30-45 napon belül észrevehető eredményekre számíthatsz.

TÁROLÁS:

Szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen tárolandó.

A B-Epic számára egy díjnyertes svájci biokémiai kozmetikai labor fejlesztette ki.

rejuven8 összetevők

REJUVEN8

Speciális bőrápoló szérum

TOVÁBBI RÉSZLETEK

Bevált, szabadalmaztatott Goji őssejt technológia

A B-Epic REJUVEN8-át egy kiváló minőségű goji őssejt-kivonat hajtja, amelyről több tanulmány is kimutatta, hogy revitalizálja bőrünk érzékeny, öregedő őssejtjeit.

Egyedülálló, fejlett bőrfiatalító szérumunk egy innovatív, szabadalmaztatott technológián alapul, amely lehetővé teszi a goji növényi őssejtek fenntartható termesztését és nagyüzemi előállítását kozmetikai készítményben a bőr őssejtek működésének javítása érdekében.

Az életkor előrehaladtával a kollagén és elasztin termelése csökken, ami a bőr megereszkedését, ráncosodását eredményezi. Ráadásul idővel bőrünk őssejtjeink természetesen elveszítik regeneráló tulajdonságaikat, ami tovább öregedő, károsodott bőrhöz vezet.

Tudományos kutatások kimutatták, hogy a REJUVEN8-ban használt szabadalmaztatott Goji őssejt-kivonat revitalizálja a bőr őssejtműködését és javítja a kollagén- és elasztintermelést, ezáltal megfiatalítja és regenerálja a bőrt. A jelentős eredmények közé tartozik a bőr őssejt-működésének stimulálása, az egészséges rostok sűrűségének javulása a bőrben (epidermisz + irha), a finom ráncok és a mélyebb vonalak látható csökkenése, valamint a bőr liftingje és feszesítése (pl. láthatóan feszesebbé válik), emelt és kontúros forma az állkapocsvonal és a nyak mentén).

A Goji figyelemre méltó gyógyító ereje

Ázsiában több száz éve fogyasztják a goji bogyókat gyógyászati és tápláló tulajdonságaik miatt. A legenda szerint a goji bogyókat először egy buddhista szerzetes fedezte fel, és kiderült, hogy azok a szerzetesek, akik beépítették étrendjükbe, tovább éltek, mint azok, akik nem.

A hagyományos orvoslás figyelemreméltó, állítólagos egészségügyi előnyei miatt a goji gyümölcsben, gyökérben és a növény más részeiben lévő kémiai vegyületeket alaposan tanulmányozták. A legújabb kutatások megerősítették, hogy a goji növény gyógyító mechanizmusa pozitív, gyógyító hatással van az emberi bőrsejtekre.

goji bogyó

REJUVEN8

Speciális bőrápoló szérum

KUTATÁSI EREDMÉNYEK

A REJUVEN8 mögött valódi kutatások, valódi tanulmányok és valós eredmények állnak. A következőkben a REJUVEN8 szabadalmaztatott Goji őssejt-kivonatával végzett tanulmányok főbb konklúziói láthatók. Az eredmények jelentősek, és minden esetben nagymértékben felülmúlják a placebót. Látható javulás a kezdeti, kezeletlen állapotokhoz képest már egy hónapon belül látható; még jelentősebb, tartós fejlődés a folyamatos használat mellett észrevehető.

Látható kisimulás és a ráncok csökkentése

A napi kétszeri kezelés két hónap után jelentősen csökkentette a szemkörnyéki ráncok megjelenését. Nemcsak a szem alatti ráncok tűnnek simábbnak (lásd felső sor képei), de a mélyebb vonalak is láthatóan csökkentek (lásd az alsó sor képei).

rejuven8 eredmény
rejuven8 kutatás