EPIC LIFE

Fokozd minden egyes ízletes korttyal az egészségedet és a várható élettartamodat! A REGENER8 egy chai ízű kurkumás kollagéntartalmú ital, mely nem csupán a kinézeteddel és a közérzeteddel fog csodát művelni, de ráadásul még az íze is fantasztikus. A szabadalmaztatott keverékünk gyorsan hat (már órákon, nem pedig csupán napokon belül), remek biohasznosulású, gátolja az öregedést, ráadásul még gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

A REGENER8 alapját a BioBDMC™ jelenti – egy szabadalmaztatott, kimagasló hatásfokú, természetes kurkuma kivonat, mely bizonyítottan csillapítja a szisztémás gyulladással összefüggő fájdalmakat, duzzanatokat, és más gyakori panaszokat. A REGENER8 emellett kiváló minőségű kollagén fehérjét is tartalmaz, melynek pozitív hatásai közé sorolható többek közt a bőr, a haj és a körmök általános egészségi állapotának és kinézetének fokozása, valamint a csontok, ízületek és inak egészségének javítása.

Az egyszerre egészséges és ízletes REGENER8 csupán 5 kalóriát tartalmaz adagonként, valamint teljesen cukormentes, koffeinmentes és gluténmentes. Továbbá egy olyan természetes, szénhidrátmentes édesítőt tartalmaz, melynek íze a cukoréra hasonlít (de annak kalóriái és vércukorszint-növelő hatása nélkül), ráadásul segít kontrollálni az étvágyat és a szénhidrátbevitelt is. És ami még ennél is jobb: a REGENER8 elképesztően ízletes melegen és hidegen fogyasztva egyaránt.

Fokozd az egészségedet és a várható élettartamodat!

ELŐNYÖK:

  • Gátolja az öregedést, fokozza az immunrendszer hatékonyságát
  • Enyhíti az ízületi fájdalmakat és a krónikus gyulladást
  • Segít megőrizni a csontok és az ízületek egészségét
  • Megerősíti a bőrt, a hajat, a körmöket és a kötőszöveteket
  • Fokozza az étvágy és a vércukorszint kontrollját

RÉSZLETEK:

  • Chai ízű kurkumás kollagéntartalmú ital
  • Csupán 5 kalória; cukormentes, koffeinmentes, gluténmentes
  • Gyorsan ható, remek biohasznosulású; órákon belül kifejti hatását
  • Hatásos, szabadalmaztatott kurkuma kivonatot tartalmaz

REGENER8

Kurkumás kollagéntartalmú ital

TERMÉKLEÍRÁS

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Add hozzá 1 tasak tartalmát 2-3 dl meleg vagy hideg folyadékhoz (pl. víz vagy tea). 

FIGYELMEZTETÉS:

Bármilyen kiegészítő alkalmazását megelőzően kérd ki az orvosod véleményét; különösen akkor, ha terhes vagy, gondozásra szorulsz, súlyos betegséged van, vagy előírt gyógyszereket szedsz.

TÁROLÁS:

 A frissesség megőrzése érdekében hideg, száraz helyen.

Az USA-ban készült.

regener8 összetevők

A fenti kijelentések helytállóságát nem vizsgálta az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal. A terméknek nem célja bármiféle betegség diagnosztizálása, kezelése, illetve megelőzése. Az elért eredmények eltérőek lehetnek.

REGENER8

Kurkumás kollagéntartalmú ital

KUTATÁSI EREDMÉNYEK

A kurkuma BioBDMC™ akár 14-szer hatásosabb, mint az Ibuprofen és az Aszpirin

A kurkuma BioBDMC™ egy olyan szabadalmaztatott vegyület, mely mechanizmusának hatékonyságát publikált és kollegiális lektoráláson átesett kutatási eredmények garantálják. Igazoltan akár 14-szer hatásosabb, mint az Ibuprofen és az Aszpirin (‘ASA’). Ráadásul a kurkuma BioBDMC™ gyorsabban is fejti ki hatását – már néhány óra elegendő a hatás eléréséhez (nem pedig több nap, mint a hagyományos 95%-os kurkuma esetében).

regener8 kutatás

A hagyományos 95%-os kurkuma és a kurkuma BioBDMC™ hatásának vizsgálata

A kurkuma BioBDMC™ két kulcsfontosságú szabályozó fehérje (NF-kB és MSK1) működését is blokkolja a gyulladásos jelútban. A hagyományos kurkuma (még a 95%-is változat is) csupán ezek egyikét (NF-kB) képes gátolni. A kurkuma BioBDMC™ ezzel szemben egy második olyan kulcsfontosságú fehérjét (MSK1) is blokkol, amely szerepet játszik a gyulladásos folyamatok aktiválásában. Az alábbi táblázatban látható különféle tesztelt kurkuma típusok egyike sem volt képes gátolni ezt a fehérjét (MSK1). A gyulladáscsökkentő mechanizmusa által tehát a kurkuma BioBDMC™ két kulcsfontosságú fehérjét (MSK1 és NF-kB) is képes blokkolni, míg a hagyományos 95%-os kurkuma csupán az egyiket (NF-kB).

regener8 kutatás

REGENER8

Kurkumás kollagéntartalmú ital

TOVÁBBI RÉSZLETEK

A REGENER8 egyik fő alkotóeleme a BioBDMC™ – egy szabadalmaztatott, gyulladáscsökkentő hatású természetes kurkuma kivonat, mely bizonyítottan csillapítja a szisztémás gyulladással összefüggő fájdalmakat, duzzanatokat, és más gyakori panaszokat. Igazoltan akár 14-szer hatásosabb, mint az Ibuprofen és az Aszpirin. Számos kiváló minőségű kutatás alátámasztotta, hogy a kurkuma pozitív hatással van a testünkre és az elménkre egyaránt. Erőteljes gyulladáscsökkentő hatása mellett rendkívül erős antioxidáns is egyúttal. A kurkuma egy olyan bioaktív anyag, amely molekuláris szinten küzdi le a gyulladásos folyamatokat – ez rendkívül fontos a betegséges hatékony megelőzéséhez, valamint akár kezeléséhez. A kurkuma emellett erős antioxidáns hatással is rendelkezik; semlegesíti a szabad gyököket, valamint fokozza a test saját antioxidáns enzimjeinek termelését is.

A még erőteljesebb egészségjavító hatás érdekében a REGENER8 kiváló minőségű kollagén fehérjét is tartalmaz, melynek pozitív hatásai közé sorolható többek közt a bőr, a haj és a körmök általános egészségi állapotának és kinézetének fokozása, valamint a csontok, ízületek és inak egészségének javítása. A kollagén lassítja az öregedés hatását is – helyreállítva a bőr nedvességtartalmát, csökkentve a ráncokat, valamint fokozva a rugalmasságot, a tónust és a vibrálást. Emellett szerepet játszik az ízületek, inak és csontok egészségének javításában is. Számos bizonyíték utal továbbá arra is, hogy a kollagén kiegészítők segíthetnek az izomtömeg növelésében, a csontsűrűség csökkenésének megelőzésében, valamint az ízületi fájdalmak mérséklésében.

A REGENER8-ben található édesítő a Glyvia™ – egy olyan természetes, szénhidrátmentes édesítő, melynek íze a cukoréra hasonlít, de annak kalóriái és vércukorszint-növelő hatása nélkül, nullás glikémiás indexének köszönhetően ugyanis nem emeli meg a test vércukorszintjét. Ráadásul kutatási eredményekkel alátámasztott módon hozzájárul az inzulin működésének javulásához, valamint a vércukor kiürüléséhez. Azt is megállapították, hogy segít kontrollálni az étvágyat és a szénhidrátbevitelt is.