EPIC LIFE

Pörgesd fel az immunreakciódat! Az ImmunoCode termékünket úgy alakítottuk ki, hogy erőteljesebb alapot biztosítson az immunrendszer működéséhez. Minden egyes adag hatásos dózisban tartalmaz olyan megfelelő biohasznosulású, természetes és aktív összetevőket, melyek szinergikusan együttműködve képesek erősíteni az immunrendszert.

Az ImmunoCode természetes módon fejleszti az immunrendszered működését, így az képes lesz hatékonyan felismerni és útját állni a különféle veszélyeknek (mint például fertőzéseknek és vírusoknak). A fejlett technológiának köszönhetően a Transzfer Faktor Keverék ugyanúgy képes átadni az immunrendszer működésével kapcsolatos „tudást” a testnek, ahogy egy anya biztosítja a természetes immunitást a csecsemője számára az előtej révén.

Az ImmunoCode-ban található forradalmi Oligoszacharidok hozzájárulnak a bélrendszer egészségének fejlesztéséhez is. A tudósok csupán az elmúlt néhány évtizedben ismerték fel a bél mikrobiomja és az immunrendszer közt fennálló kulcsfontosságú kapcsolatot. A beleinkben található hasznos baktériumok segítenek ugyanis az egészségünk megőrzésében, valamint a betegségeket okozó patogénekkel szembeni megfelelő immunreakció kialakításában.

Az immunrendszer további erősítése érdekében az ImmunoCodeTM emellett erőteljes antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással is bír, ráadásul felpörgeti az anyagcserét is. Emellett a szabadalmaztatott szupergomba keverék és a rendkívül hatásos Béta-glükánok segítenek a természetes védelmi mechanizmusaid fejlesztésében, ezáltal fokozva az immunrendszered éberségét. Az összetevőket az egyedi pozitív hatásaik és funkcióik alapján válogattuk össze annak érdekében, hogy fokozzák az immunrendszer erejét és a test gyógyulási sebességét.

Pörgesd fel az immunreakciódat!

ELŐNYÖK:

  • Fokozza az immunreakciót
  • Felpörgeti és kiegyensúlyozza az immunrendszert
  • Fokozza a bél mikrobiom egészségét
  • Segít elkerülni a betegségeket

RÉSZLETEK:

  • Kutatásokon alapuló fejlett transzfer faktor formula
  • Átfogó módszer az immunrendszer erősítésére
  • Napi szintű szedése segíti az erős immunválasz kialakulását
  • Transzfer faktort, oligoszacharidokat és béta-glükánokat tartalmaz
  • Antioxidánsokban, cinkben, valamint C-, D-, és B12-vitaminban gazdag

ImmunoCode

Immunerősítő kiegészítő

TERMÉKLEÍRÁS

INSTRUKCIÓK:

Napi 3 kapszula, lehetőleg étkezés mellett.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Napi 1 kapszula 25 testsúlykilogrammonként. Extra immunerősítés eléréséhez napi 1 kapszula 12,5 testsúlykilogrammonként.

FIGYELMEZTETÉS:

Bármilyen kiegészítő alkalmazását megelőzően kérd ki az orvosod véleményét; különösen akkor, ha terhes vagy, gondozásra szorulsz, súlyos betegséged van, vagy előírt gyógyszereket szedsz. 

TÁROLÁS:

Hideg, száraz helyen.

immunocode összetevők

A fenti kijelentések helytállóságát nem vizsgálta az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal. A terméknek nem célja bármiféle betegség diagnosztizálása, kezelése, illetve megelőzése.

Az elért eredmények eltérőek lehetnek. A leghatásosabb, ha egy átfogó egészséges életmód részeként alkalmazod. Más kiegészítőkhöz hasonlóan ennél a terméknél is kulcsfontosságú a következetesség a maximális eredmények eléréséhez.