EPIC LIFE

A GR8 KIDS mindenki számára nagyszerű… gyerekeknek és felnőtteknek! Nulla cukor, nulla kalória és tápanyagokban gazdag, kényelmes, egyenesen szájba kerülő kiszerelésben, tökéletes napi táplálékkiegészítőnek, egészséges nassolnivalónak vagy mikrotápláléknak. Ráadásul ez egy egyszerű, szórakoztató módszer az egészséges táplálkozási szokások bevezetésére és fenntartására a család minden tagja számára, legyen az fiatal és idős.

Erősítse meg munkáját, tanulását, sportolását és játékát a tápláló, ízletes GR8 KIDS-el! Gyümölcsös ízben, friss gyümölcsökből és zöldségekből származó vitaminokkal tele, ez a tökéletes szuperétel minden korosztály számára. A gyümölcsök és zöldségek összes egészségügyi előnyét biztosítja cukor nélkül.

A GR8 KIDS úgy lett megalkotva, hogy a leggyorsabb és legfinomabb módja legyen a gyümölcsök és zöldségek elfogyasztásának! Táplálkozásilag sűrű és nagymértékben felszívódik a szervezetbe. Minden pálcikacsomag 4,5 adag 100%-ban természetes, teljes értékű élelmiszer-fitonutrienseket tartalmaz, és nyomelemekkel dúsított. A GR8 KIDS-ben található teljes élelmiszerből származó vitaminok teljes formájukban vannak, így lényegesen jobban biológiailag hozzáférhetőek és hasznosíthatóbbak a szervezet számára, mint a szintetikus vitaminok.

Energizáló vitaminok minden korosztály számára!

GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK SZÁMÁRA:

  • Ízletes és tápláló; 0 cukrot és 0 kalóriát tartalmaz
  • Két nagyszerű íz: Fruity Blast és Rockin’ Berry
  • Tökéletes napi étrend-kiegészítőnek, egészséges harapnivalónak vagy mikrotápláléknak
  • Egyszerű módja az egészséges táplálkozási szokások bevezetésének és fenntartásának

TERMÉK LEÍRÁS:

  • Kényelmes, egyenesen szájba nyúló pálcikák (nincs szükség vízre)
  • Teljesen természetes, biológiailag hozzáférhető vitaminokkal és ásványi anyagokkal
  • 100%-ban természetes teljes értékű zöldség-gyümölcs keverék

GR8 KIDS

Nutritional Power Sticks

TERMÉKLEÍRÁS

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Vegyen be egy adagot naponta egyszer éhgyomorra. Egy rúdcsomag tartalmát öntse közvetlenül a szájába. Víz nem szükséges, de vízben keverhető ízesített italhoz.

FIGYELMEZTETÉS:

Konzultáljon orvosával, mielőtt elkezdi szedni ezt vagy bármilyen egészségügyi kiegészítőt, különösen, ha terhes vagy szoptat, egészségügyi problémája van, vagy vényköteles gyógyszereket szed.

TÁROLÁS:

Tárolja hűvös, száraz helyen a frissesség megőrzése érdekében.

Vegánbarát és gluténmentes. 
Az USA-ban készült.

gr8 összetevők

A nyilatkozatokat az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság nem értékelte. A termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. Az eredmények eltérőek lesznek.

GR8 KIDS

Nutritional Power Sticks

TOVÁBBI RÉSZLETEK

A GR8 KIDS minden rúdja 4,5 adag teljes értékű gyümölcs és zöldség természetes növényi eredetű vitaminjait (fitonutrienseit) tartalmazza. Mivel szervezetünk a vitaminok ezen formájának hasznosítására fejlődött ki, ezek nagymértékben biológiailag hozzáférhetők szervezetünk számára, és szervezetünk nagy hatékonysággal tudja használni őket.

A teljes értékű élelmiszerek és a szintetikus vitaminok tápanyagtartalmában éjszaka és nappal a különbség. A teljes értékű élelmiszerből származó vitaminok teljes formájukban vannak, és sokkal jobban biológiailag hozzáférhetők és hasznosíthatók a szervezet számára.

Jó példa erre a C-vitamin. A legtöbb C-vitamin-kiegészítő csak aszkorbinsavat vagy egy kevésbé savas változatát, az aszkorbátot tartalmaz. De az aszkorbinsav NEM C-vitamin. Csak a külső gyűrűt képviseli, amely védőburokként szolgál a teljes C-vitamin komplex számára. A teljes értékű élelmiszerekben található valódi C-vitamin bioflavonoidokat, rutint, Kfaktort, J-faktort, P-faktort, tirozinázt, aszkorbinogént, valamint aszkorbinsavat is tartalmaz.

Ha csak a szintetikus C-vitamin tablettákban vagy porokban található aszkorbinsavat szedi, a szervezetnek ki kell vonnia a teljes C-vitamin komplex összes többi összetevőjét a szervezet szöveteiből, hogy hasznosítsa azt. De ha szervezete nem rendelkezik megfelelő tartalékokkal a többi komponensből, az aszkorbinsav önmagában nem biztosítja azokat az egészségügyi előnyöket, mint a teljes C-vitamin komplex; így a szervezet csak a vizeletével távolítja el a fel nem használt aszkorbinsavat.

A GR8 KIDS-ben található Whole Food Nutrient Blend összegyűjti a friss gyümölcsökből és zöldségekből származó komplex tápanyagokat és fitonutrienseket. 100%-ban természetes és teljes tápnövényekből származik.

A GR8 KIDS tápanyagban sűrű; optimális biológiai hozzáférhetőséggel és bioszorpcióval rendelkezik; és nagymértékben felszívódik a szervezetbe – így nagyszerű, egészséges táplálékkiegészítő a szervezet számára. Ezenkívül eltartható, és nem tartalmaz vegyszereket, szintetikus anyagokat vagy segédanyagokat a feldolgozás során.