EPIC LIFE

GR8 GREENS

Töltsd fel tested finom, tápláló zöldekkel! A GR8 GREENS
tudományon alapú kardio-egészségügyi zöld italkeverék, amely remek ízű és tele van biológiailag hozzáférhető tápanyaggal, amely táplálja a szervezetet és segíti az egészség megtartását. Minden adag ellátja a szervezetet terápiás mennyiségű vitaminnal, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal, enzimekkel, és fitonutriensekkel. Ezek a létfontosságú szerves vegyületek nélkülözhetetlenek a jó egészségért, de gyakran nem tartalmazza étrendünk.

Exkluzív formulánk a legjobb minőségű nyers zöldekből készül, a világ bármely pontján elérhető – bio tanúsítvánnyal rendelkezik és fenntartható módon termesztett. Ezek az egyedülálló, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag zöldek a Föld két szárazföldi tengerfenékének egyikéből származik, és ott termesztik érintetlen ősi vulkáni talajban. A betakarítás idejétől – ami csak évente kétszer jön el – a friss növényekből kinyert folyadék perceken belül átalakul erőteljes zöld tápanyag keverékünkké szabadalmaztatott eljáráson keresztül.

A GR8 GREENS három szinergikus tápanyag szabadalmaztatott köteg
keverékek. Az Active Greens Blend táplálja a testet, kiválóan alkalmas az immunrendszer és a bélrendszer egészségére, segít csökkenteni a gyulladást, és növeli az energiát. A nitrogén-oxid keverék táplálja a szervezet természetes folyamatait, a szív- és érrendszer helyreállítását és megerősítését. A Sensitivity Blend egy holisztikus megközelítés, amely segít a szervezet vércukorszint szabályozásában és megakadályozza az inzulinrezisztenciát.

Ráadásul úgy tervezték, hogy támogassa a természetes gyógyulási folyamatokat és erősítse a szív- és érrendszer egészségét és megelőzze az inzulinrezisztenciát. Minden adag 3000 mg L-arginint tartalmaz és 1000 mg L-citrullint, amely Nobel-díjas
kutatások kimutatták, hogy elősegíthetik a szív- és érrendszer öregedésállóságát, természetesen fokozza az erős neurotranszmitter, Nitrogén-oxid termelését.

 

Töltsd fel tested Aktív zöldekkel!

ELŐNYÖK:

  • A szív és érrendszer egészsége és az immunrendszer erősítése
  • A belek egészségének javítása és a gyulladások csökkentése
  • Növeli az általános egészséget és az energia szintet
  • Segít a vércukorszint szabályozásában és az inzulinrezisztencia megelőzésében

RÉSZLETEK:

  • Tudományon alapú kardio-egészség, Zöld italkeverék
  • A legjobb minőségű nyersanyagból készült
  • Tanúsított bio és fenntartható termesztett nyers zöldek
  • L-arginint és L-citrulint tartalmaz

GR8 GREENS

Szív és érrendszert támogató Zöld Italkeverék

TERMÉKLEÍRÁS

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Keverjen el 1 csomagot 8 uncia vízben. Keverjük vagy rázzuk össze, hogy feloldódjon. Ha a víz nagyon hideg, egy percbe is telik, amíg teljesen feloldódik. Javasoljuk, hogy fogyassz el egy adagot naponta kétszer üres gyomorra.

FIGYELMEZTETÉS:

Konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt ezt vagy bármilyen más étrendkiegészítőt szednél, különösen, ha terhes vagy vagy szoptatsz, vagy az
egészségügyi állapotod nem teszi lehetővé, gyógyszert szedsz, vagy 18 év alatti vagy.

TÁROLÁS:

Frissességének megtartásához hűvös, száraz helyen tárolandó.

Az USA-ban készült.

A fenti kijelentések helytállóságát nem vizsgálta az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal. A terméknek nem célja bármiféle betegség diagnosztizálása, kezelése, illetve megelőzése.

Az elért eredmények eltérőek lehetnek. A leghatásosabb, ha egy átfogó egészséges életmód részeként alkalmazod. Más kiegészítőkhöz hasonlóan ennél a terméknél is kulcsfontosságú a következetesség a maximális eredmények eléréséhez.