EPIC LIFE

Fokozd egy természetes módszerrel a egészségedet, valamint a vitalitásodat! A B-CARDIO segítségével növelni tudod a tested természetes nitrogén-monoxid (NO) termelő képességét. Az optimális NO szint elérése és fenntartása kulcsfontosságú az egészséges test és életmód szempontjából. A nitrogén-monoxid az egyik legfontosabb molekula az emberi test működéséhez, ugyanis a segítségével javítani tudunk a keringési rendszerünk működésén, ráadásul a kardiovaszkuláris teljesítményünkre is pozitív hatással van. Valójában a NO fokozni tudja a testünk minden egyes szervrendszerének működését.

A B-CARDIO működése a nitrogén-monoxiddal kapcsolatos aktuális kutatási eredményeken alapul. Az emberi testben különféle metabolikus jelutakból álló rendszer biztosítja a nitrogén-monoxid folyamatos szintézisét – ha ez a rendszer megfelelően működik, akkor olyan szinergiákat képes létrehozni, melyek elképesztően pozitív hatással lehetnek az egészségünkre. Sokaknál azonban ennek a rendszernek csupán egy része aktív a tápanyaghiányos modern étrendünk következtében. Így bármennyire igyekszik is a testünk fenntartani az egészségünket, nem áll rendelkezésére kellő mennyiségben nitrogén-monoxid ennek eléréséhez. Ha ehhez hozzávesszük azt a tényt is, hogy 30 éves kor után a NO szintje csökkenni kezd, máris megérthetjük a keringési betegségek, valamint a velük összefüggő más kórságok egyre növekvő előfordulását a nyugati iparosodott világunkban.

A napjainkban elérhető legtöbb nitrogén-monoxid fokozó az NO-rendszer csupán egy kis részéhez biztosítja az elővegyületeket. Ezek a termékek az L-arginin pótláson alapulnak, figyelmen kívül hagyva a rendszer egészének tápanyagszükségletét. A B-CARDIO alapját jelentő System Standard™ technológia azonban minden szükséges elővegyületet biztosít, amire csak a nitrogén-monoxid szintetizáló rendszerünk ÖSSZES metabolikus jelútjának szüksége lehet!

Fokozd természetesen a vitalitásodat!

ELŐNYÖK:

  • Természetes módon fokozza a test nitrogén-monoxid (NO) termelését
  • Segít az egészséges vérnyomás és keringési rendszer elérésében
  • Koffein / stimulánsok nélkül növeli az energiaszintet és állóképességet
  • Fokozza az edzésteljesítményt; kiváló edzés előtti felpörgető hatás
  • Csökkenti az izomlázat, elősegíti a gyorsabb regenerációt

RÉSZLETEK:

  • Szeder ízű egészséges kardió ital
  • Szabadalmaztatott, orvosok által kifejlesztett NO-fokozó technológia
  • Szabadalmaztatott formula L-argininnel és L-citrullinnel
  • Kalóriamentes, cukormentes

B-CARDIO

Formula a szív egészségéért

TERMÉKLEÍRÁS

MEGJEGYZÉS:

A termék összetétele kis mértékben eltér az amerikai, valamint az USA-n kívüli piacokon. A részletekért lásd lent az összetevők listáját.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

 Napi 1 adag. Keverj el 1 kanálnyit (3g) 2,5-3,5 dl vízben ízlés szerint.

FIGYELMEZTETÉS:

Bármilyen kiegészítő alkalmazását megelőzően kérd ki az orvosod véleményét; különösen akkor, ha terhes vagy, gondozásra szorulsz, súlyos betegséged van, előírt gyógyszereket szedsz, vagy 18 évesnél fiatalabb vagy. 

Gyerekektől távol tartandó.

TÁROLÁS:

A frissesség megőrzése érdekében hideg, száraz helyen.

Az USA-ban készült.

b-cardio összetevők

A fenti kijelentések helytállóságát nem vizsgálta az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal. A terméknek nem célja bármiféle betegség diagnosztizálása, kezelése, illetve megelőzése.

Az elért eredmények eltérőek lehetnek. A leghatásosabb, ha egy átfogó egészséges életmód részeként alkalmazod. Más kiegészítőkhöz hasonlóan ennél a terméknél is kulcsfontosságú a következetesség a maximális eredmények eléréséhez.

B-CARDIO

Formula a szív egészségéért

TOVÁBBI RÉSZLETEK

A B-CARDIO a legfrissebb, kollegiális lektoráláson is átesett tudományos ismereteken alapul – egy szakértők által egységesen elfogadott modellen azt illetően, hogy miként működik a nitrogén-monoxid az emberi testben.

Az emberi testben metabolikus jelutak egész RENDSZERE biztosítja a nitrogén-monoxid szintézisét, melyhez azonban számos elővegyületre van szükség. Ha a rendszer megfelelően működik, egy önfenntartó metabolikus kooperációként erőteljes pozitív hatással van az egészségünkre.

A PROBLÉMÁT az jelenti, hogy a nyugati iparosodott társadalmakban sokaknál a nitrogén-monoxid rendszer jelentős része nem funkcionál megfelelően. Ennek az az oka, hogy az étrendből hiányoznak azok az elengedhetetlen elővegyületek, melyek biztosítani tudnák a nitrogén-monoxid szintézis összes metabolikus jelútjának helyes működését.

Dr. Balamurali Ambati szerint „az alacsony nitrogén-monoxid szint fokozza a vaszkuláris tónust, mely pedig negatív hatással lehet a véredények működésére, és ezáltal az egész test egészségi állapotára”. Így bármennyire igyekszik is a testünk fenntartani az egészségünket, nem áll rendelkezésére kellő mennyiségben nitrogén-monoxid ennek eléréséhez.

Ennek káros hatásai egyértelműen megfigyelhetők azoknál, akik keringési betegségektől, valamint a velük összefüggő más kórságoktól szenvednek világszerte.

A manapság elérhető legtöbb nitrogén-monoxid fokozó elavult és hiányos kutatási eredményeken alapul. Az NO rendszer csupán egy kis részéhez biztosítják az elővegyületeket. Ezek a termékek aminosav (mint például az L-arginin) pótláson alapulnak, figyelmen kívül hagyva a rendszer egészének tápanyagszükségletét.

A B-CARDIO alapját jelentő System Standard™ technológia azonban minden szükséges elővegyületet biztosít, amire csak a nitrogén-monoxid szintetizáló rendszerünk ÖSSZES metabolikus jelútjának szüksége lehet!

A B-CARDIO megalkotója, Dr. Adam Saucedo erről így nyilatkozott: „Nem győzöm eléggé hangsúlyozni azokat a pozitív egészségügyi hatásokat, melyekre szert tehetünk akkor, ha a testünknek megadunk minden tápanyagot, amire csak szüksége lehet a teljes nitrogén-monoxid szintetizáló RENDSZER megfelelő működéséhez.”