EPIC LIFE

Miért játszanál alacsony tesztoszteronszinttel? A kutatások azt mutatják a férfiak és nők jelentős részét érinti a tesztoszteronhiány. Például a túlsúlyos férfiak körülbelül 30%-a és a cukorbeteg férfiak 24%-a tapasztal alacsony tesztoszteronszintet. Ráadásul a 40 év feletti férfiak 38%-ának (és a 80 év felettiek 50%-ának) tesztoszteronszintje 300 ng/dl alatt van. Azok a nők, akik használnak fogamzásgátló tablettákat tesztoszteronhiánnyal is szembesülhetnek, befolyásolhatja a petefészek működését és a csontok szilárdságát.

A tesztoszteronszint kezelése kulcsfontosságú az általános egészség és jólét fenntartásához. Az alacsony tesztoszteronszint különféle káros hatásokhoz vezethet, beleértve a fizikai, kognitív és szociális hatásokat. Fáradtság, gyenge koncentráció és rossz hangulat nyilvánulhat meg tünetként az érintett egyéneknél.

A BEPIC T Testosurge®, egy természetes, magasan szabványosított termék. Klinikai vizsgálatokban bizonyítottan jelentősen megnő a teljes tesztoszteronszint (a szteroidogenezis fokozásával,
kompetitív kötődés az SHBG-hez és az Aromatázhoz és az 5α-reduktázhoz.) Segíthet a teljesítmény növelésében, a testösszetételének fejlesztésében és támogatja az egészséges szexuális funkciókat.

Klinikai vizsgálat részletei: A Testosurge® kiegészítés hatásai az erőn, a testösszetételen és a hormonprofilokon egy 8 hetes ellenállási edzésprogramban. Eredmény: napi 500 mg Testosurge® kiegészítés jelentősen befolyásolta a testzsír százalékot, tesztoszteronszintet és biológiailag hozzáférhető tesztoszteront.

Növeld tesztoszteron szinted természetesen

ELŐNYÖK:

  • Növeli a teljes tesztoszteron szintet
  • Az egészséges szexuális funkciókat támogatja
  • Segít javítani a testösszetételt
  • Aromatáz és 5a-reduktáz gátló

RÉSZLETEK:

  • 100%-ban természetes összetevők
  • Orvosi összetételű
  • Klinikai tanulmányok támogatják
  • Napi egyszeri adagolás
  • Már az első adagnál érezhető hatás
  • Erősen szabványosított adagolás a pontosság érdekében

BEPIC T

Tesztoszteron optimalizáló

TERMÉKLEÍRÁS

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Vegyen be 2 kapszulát este.

FIGYELMEZTETÉS:

Használat előtt konzultáljon orvosával különösen, ha terhes, szoptat, gyógyszert szed, ill ha egészségügyi állapota indokolja. Gyermekek elől elzárva tartandó. Mert csak felnőtt (18 év feletti) használhatja. Ne használja, ha a tömítés törött vagy hiányzik.

TÁROLÁS:

Tárolja hűvös, száraz helyen.

A fenti kijelentések helytállóságát nem vizsgálta az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal. A terméknek nem célja bármiféle betegség diagnosztizálása, kezelése, illetve megelőzése. Az elért eredmények eltérőek lehetnek.