EPIC LIFE

B-Eco Fuel

Emelkednek a gázárak! Szeretnél pénzt megtakarítani tankolásnál (plusz a környezet is védeni)?

Növeld járműved üzemanyag-fogyasztását a B-ECO Fuel Tabs segítségével! A kereskedelmi flották által évek óta használt, immár a nagyközönség számára is elérhető B-ECO Fuel Tabs kifejezetten üzemanyag-takarékos és motortisztító. Tesztelésekkel kimutatták, hogy akár 15%-kal is javítja az üzemanyag-fogyasztást.
Az üzemanyag-megtakarítás, a jármű teljesítményének javítása és a karbantartási költségek csökkentése érdekében használd a B-ECO Fuel Tabs-t minden alkalommal, amikor megtankolod gépjárműved. Egyszerűen helyezz be egy üzemanyag-tablettát az üzemanyagtartályába, mielőtt tankolsz. Minden üzemanyagtabletta kb 56-75 liter gázt vagy dízelüzemanyagot kezel. Biztonságosan használható benzin- és dízelmotorokhoz, bármilyen típusú üzemanyaggal.

A B-ECO Fuel Tabs egy forradalmian új üzemanyag-katalizátor, amelyet úgy alakítottak ki, hogy csökkentse járműved üzemanyag-fogyasztását, ami több megtehető kilómétert eredményez, és így pénzt takarítasz meg tankolásnál. Ezenkívül növeli a gépjármű erejét és teljesítményét, csökkenti a káros károsanyag-kibocsátást és a füstkibocsátást, valamint megtisztítja járműved motorjának belső részeit. Folyamatos használat esetén a B-ECO Fuel Tabs segíthet csökkenteni gépjárműved karbantartási költségeit.

Ezt a technológiát évek óta használják nagy teherfuvarozó flották, felszerelés-kölcsönző cégek és más kereskedelmi és ipari fogyasztók, és most már számodra is elérhető, hogy ugyanazokat az előnyöket élvezhesd! A B-ECO Fuel Tabs bebizonyosodott, hogy működik, és nem hasonlít a jelenleg forgalomban lévő egyéb üzemanyag-adalékokhoz. Ez egy erősen koncentrált üzemanyag-katalizátor, amely ténylegesen befolyásolja az üzemanyag elégetését – míg a tipikus üzemanyag-adalékok csak segítenek megőrizni a motort a lerakódásoktól.

Tapasztald meg a jelentős üzemanyag-megtakarítást!

ELŐNYÖK:

  • Takaríts meg pénzt a tankolásnál
  • Növeld a megtehető kilómétereid számát
  • Csökkentsd a károsanyag-kibocsátást és a kipufogógázt
  • Növeld gépjárműved erejét és teljesítményét
  • Csökkentsd a karbantartási költségeket

RÉSZLETEK:

  • Használd a B-ECO Fuel tablettát minden tankoláskor
  • Tapasztald meg a változást, már 2-3 használat után
  • Minden üzemanyagtabletta kb. 56-75 liter gázt vagy dízelüzemanyagot kezel
  • Biztonságos benzin- vagy dízelmotorokhoz, bármilyen üzemanyag-minőséggel

B-eco fuel tabletták

Forradalmi üzemanyag-katalizátor

TERMÉKLEÍRÁS

FIGYELMEZTETÉS:

Csak gépjárműbe alkalmazható!

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Minden üzemanyagtabletta kb. 56-75 liter gázt vagy dízelüzemanyagot kezel.
Használd minden feltöltéskor.
Biztonságosan használható benzin- és dízelmotorokhoz. Bármilyen típusú üzemanyaggal kompatibilis.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

Tegyél 1 db üzemanyagtablettát járműved üzemanyagtartályába, amikor feltöltöd.

TÁROLÁS:

Közvetlen napfénytől és hőtől távol tárolandó. 

USA-ban készült | Harmadik fél által tesztelt

A B-Epic számára készült, EPA regisztrált Fuel Maximizer technológiával. EPA regisztrációs szám: 242420001.

B-Eco Fuel figyelmeztetés

B-ECO FUEL TABLETTÁK​

Forradalmi üzemanyag-katalizátor

TOVÁBBI RÉSZLETEK

HOGYAN MŰKÖDIK?

A forradalmi technológia bizonyítottan csökkenti az üzemanyag-fogyasztást!
A B-ECO Fuel Tabs egy forradalmian új üzemanyag-katalizátor, amelyet úgy alakítottak ki, hogy csökkentse járműved üzemanyag-fogyasztását, ami több megtehető kilómétert eredményez, és így pénzt takarítasz meg minden alkalommal, amikor feltöltöd járműved benzintankját. Ezenkívül növeli gépjárművel erejét és teljesítményét, csökkenti a káros károsanyag-kibocsátást és a füstkibocsátást, valamint megtisztítja járműved motorjának belső részeit. Folyamatos használat esetén a B-ECO Fuel Tabs segíthet csökkenteni karbantartási költségeid.
Az idő múlásával a motorok hatástalanná válnak az üzemanyag szennyeződése és az alkatrészek károsodása miatt, ami magas karbantartási költségeket eredményez. A B-ECO Fuel Tabs technológia kezeli az üzemanyag-problémákat, és biztosítja járműved védelmét és teljesítményét.

A B-ECO Fuel Tabs teljesen különbözik a piacon, általában autóboltokban árusított egyéb üzemanyag-adalékoktól. Az EPA alaposan felülvizsgálata annak érdekében, hogy mind a benzines, mind a dízel üzemanyaggal való használatra bejegyezzék. A B-ECO Fuel Tabs egy erősen koncentrált üzemanyag-katalizátor, amely ténylegesen befolyásolja az üzemanyag elégetését – míg a tipikus üzemanyag-adalékok csak segítenek megőrizni a motort a lerakódásoktól.

TESZTELT ÉS BIZONYÍTOTT

Kereskedelmi flották évek óta használják, most a nyilvánosság számára is elérhető!

A B-ECO Fuel Tabs technológiát ipari és kereskedelmi felhasználók és vásárlók egyaránt használták és tesztelték. A B-ECO Fuel Tabs technológiát évek óta sikeresen alkalmazzák a nagy teherfuvarozó flották, felszerelés kölcsönző cégek, halászhajók, olaj- és gázipari társaságok, valamint más kereskedelmi és ipari fogyasztók.

Miért? Mivel jelentős üzemanyag-megtakarítást, kevesebb szén-dioxid-lerakódást tapasztalnak a motorjukban, kevesebb füstöt bocsátanak ki a kipufogócsonkon, kevesebb víz- és algaszennyeződést, valamint kisebb kopást tapasztalnak befecskendezőikben és felső hengereikben.
Röviden: jobb teljesítmény és alacsonyabb karbantartási költségek.

Ezenkívül a B-ECO Fuel Tabs mögött álló technológiát a legszigorúbb teszteléseknek vetették alá, többek között az Egyesült Államok legnagyobb és legrangosabb tesztlaboratóriumaiban is. Kimutatták, hogy akár 15%-kal is javítja az üzemanyag-fogyasztást. Átlagosan 5-18%-os növekedésről számoltak be.
Most pedig úgy módosították, hogy – a dízelmotorok mellett – benzinmotorokban is használható legyen, így minden fogyasztó ugyanazokat az előnyöket élvezheti.

Próbáld ki a B-ECO Fuel Tabs-t még ma! Kiválóan használható személygépkocsikhoz, teherautókhoz, kisteherautókhoz, terepjárókhoz, motorkerékpárokhoz, lakóautókhoz, csónakokhoz, terepjárókhoz, teherautókhoz, kereskedelmi flottákhoz, ipari járművekhez stb.